Jovanović: Razgovor potreban, alibi koalicije nije

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je on uvek razgovarao i da će uvek biti za razgovor, da je dogovor oko Kosova i potreban i moguć, ali da mu nije potreban alibi koalicije ni mišljenje Saše Jankovića.

"Srbija je jedina zemlja u Evropi u kojoj ne smemo da razgovaramo jedni sa drugima, zbog toga što je Saša Janković, arogantan kao Koštunica, odlučio da je normalno pucati sa Vučićevim ministrima, ali je izdaja razgovarati", rekao je Čedomir Jovanović u izjavi za javnost.

Navodi i da je Saša Janković, za koga kaže da je činovnik svake vlasti, poslednji čovek na planeti čije ga mišljenje obavezuje.

Dodao je i da je ironija što su najveći protivnici razgovora Boris Tadić koji je, kako kaže, "stvorio SNS, Vuk Jeremić koji nije izlazio iz Vučićevog kabineta" i Janković, za koga smatra da je postao opozicija tek kada mu je Vučić uskratio podršku za treći mandat.

"Dok sam ja, i mnogi poput mene, brisao suzavac, a kičma nam pucala pod pendrecima, Janković se nije bavio srpskom opozicijom iz sigurnosti Miloševićeve vlasti", rekao je Jovanović dodajući da to nije činio ni u prvoj godini Vučićeve vlasti.

Navodi da je dogovor oko Kosova potreban.

"Dogovor oko Kosova je potreban i moguć, bar toliko dugujemo našoj deci. A alibi koalicije nije potreban nikome, pa ni meni", zaključio je lider Liberalno demokratske partije .

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво