Obradović: Šutanovac bi se odrekao i Đinđića

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je izjavio da bi se lider DS Dragan Šutanovac odrekao i ubijenog premijera Zorana Đinđića, a da je za razliku od njega bivši predsednik demokrata Bojan Pajtić bio prava opozicija.

"Šutanovac bi se odrekao i Zorana Đinđića iz njegove poslednje faze da neko sme da ga pita za Đinđićeve političke stavove pred smrt. Iako su Dveri bile apsolutno protiv vlasti Bojana Pajtića u AP Vojvodini - Bojanu Pajtiću se mora priznati da je bio pravi demokrata i prava opozicija Vučićevoj vlasti, što se za Dragana Šutanovca ne može reći" rekao je Obradović.

Kako je rekao, Pajtić je pokazao da je demokrata kada je stao na stranu "pokradenih izbornih listi na parlamentarnim izborima 2016. godine" iako je mogao da ćuti i da dobije jedan mandat više za DS.

On je dodao da su razlike između Šutanovca i Dveri velike, da je on bio na vlasti i kompromitovan je, a Dveri nisu, da "čuva Vučića od svake oštre kritike - Dveri su prava opozicija", da je ostao bez ideja, a Dveri imaju nov program...

"Šutanovac ima dva puta pred sobom: ili da ponudi Zapadu da je spreman da preda više nego Vučić, ili da se ponudi Vučiću kao partner na putu Srbije u EU i NATO" kaže Obradović u izjavi dostavljenoj medijima.

Predsednik DS je u jednom u pravu, politike DS i Dveri se veoma razlikuju, a često su i na potpuno suprotnim pozicijama, rekao je Obradović i dodao da Šutanovca "Dveri toliko nerviraju" jer su budućnost, a on prošlost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара