Brnabićeva uputila saučešće Rahoju

Povodom terorističkog napada u Barseloni, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je pismo saučešća španskom premijeru Marijanu Rahoju,

"Veoma me je pogodila vest o terorističkom napadu u Barseloni, u kojem su stradali nedužni ljudi, a veliki broj osoba je povređen", navodi Brnabićeva.

Dodaje da je neophodno da se zajedničkim snagama bori protiv terorizma.

"Najoštrije osuđujemo ovaj teroristički akt. Ovo je, na žalost, još jedna potvrda da je neophodno da se zajedničkim snagama borimo protiv terorizma, koji ne poštuje ljudski život i ugrožava bezbednost svih građana", navodi se u pismu saučešća.

Brnabićeva je je u ime građana Srbije i u svoje lično ime uputila izraze najdubljeg saučešća.

"U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih i Vama, a povređenima želim brz oporavak", navodi se u pismu premijerke, saopšteno je iz Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи