Mustafa: DSK neće glasati za Veselija

Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa napisao je na svom "Fejsbuk" profilu da DSK neće glasati za lidera Demokratske partije Kosova Kadrija Veselija za predsednika kosovskog parlamenta, preneo je prištinski list "Zeri".

Mustafa je napisao da ni druge članice predizborne koalicije okupljene oko DSK-AKR i Inicijativa neće glasati za Veselija.

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači je, nakon vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu 11. juna, tvrdio najpre da će parlament biti konstituisan najkasnije do 10. jula, a potom najkasnije do 27. jula, da bi u ponedeljak, nakon konsultacija sa predstavnicima velike takozvane "ratne koalicije", odlučio da konstitutivna sednica Skupštine bude održana 3. avgusta, četiri dana pre isteka zakonskog roka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се