Rakić: Srpska lista neće učestvovati na konsultacijama

Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je da Srpska lista neće ići na konsultacije o datumu održavanja konstitutivne sednice kosovske skupštine.

"Kao predsednik Srpske liste zahvaljujem se na pozivu za konsultacije o datumu održavanja konstitutivne sednice Skupštine i mogu najaviti da Srpska lista neće ići na taj sastanak. Poslanici Srpske liste će se odazvati pozivu za verifikaciju mandata u skladu sa zakonom, ali ne želimo da srpski poslanici i srpski narod bude između čekića i nakovnja", saopštio je Rakić.

Predsednika Srpske liste je istakao da će, nakon što bude poznato ime mandatara, biti obavljene konsultacije sa Beogradom i doneta odluku o eventualnim koalicijama.

"Spremni smo za razgovore jer dijalog nema alternativu, ali smo spremni i da ukrstimo politička koplja kako bi nastavili politiku mira koju je započeo predsednik Aleksandar Vučić. Nas ne zanimaju funkcije i broj ministarskih mesta, već bolji život za Srbe na Kosovu i Metohiji", naveo je Rakić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво