Rakić: Konsultovaćemo Beograd o svemu

Novi lider Srpske liste Goran Rakić kaže da će ta partija konsultovati Beograd o svakom svom koraku, baš kao što to čine Albanci sa predstavnicima stranih misija u Prištini.

"I nama se ne sviđa uvek činjenica da albanski lideri često donose odluke konsultujući strane diplomate. Mi ne možemo da utičemo na to a ni oni ne mogu da promene naš odnos sa Beogradom", rekao je Rakić, prenosi Lajmi.

Naglasio je da nijedna odluka neće biti doneta na brzinu i bez saglasnosti Beograda.

Rakić smatra da su svi, uključujući i albanske političke lidere, svesni da postojanje Srba na Kosovu ne bi bilo moguće bez srpske vlade.

Srpska lista očekuje razgovore sa albanskim političkim liderima, kako bi odlučila da li će biti deo vlade u Prištini ili ne, poručio je Rakić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво