SNS: Janković bio i ostao zaštitnik kriminalaca

Bivši ombudsman Saša Janković je pokazao da nikada nije bio Zaštitnik građana i da je njegova delatnost bila i ostala "zaštitnik kriminalaca za kojima danas kuka", saopšteno je iz SNS-a.

Naprednjaci navode da Janković osim što brani i pomaže "svog koalicionog partnera, višemilionskog poreskog dužnika, u narodu poznatog reketaša Rodića", sa kojim, kažu, već više od 40 dana vodi monstruoznu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smeta mu i što je policija zaplenila 167 kilograma narkotika, što su otkrivene tri laboratorije marihuane, što je oduzeto 29 pušaka, 30 pištolja, šest bombi, kilogram eksploziva i 3.000 komada municije.

"Samo zaštitniku kriminalaca Saši Jankoviću i njegovoj kriminalnoj družini smeta što je srpska policija zaplenila i veću količinu novca sumnjivog porekla i što je otkriveno i oduzeto 150 gigabajta pedofilskog materijala", navodi se u saopštenju.

Naprednjaci dodaju da Janković svakim danom pokazuje kolika je sramota i skandal što je on i jedan dan proveo na funkciji zaštitnika građana.

Svi građani su prozreli ko je Janković, kažu naprednjaci, dodajući da je "Janković jeftini politikant" i da je unizio instituciju ombudsmana.

Naprednjaci ističu da je jasno da je Srbija na dobrom putu dokle god je Janković protiv politike predsednika Srbije i premijera.

"Koliko god on vređao, lagao i branio kriminalce, Srpska napredna stranka će se svom snagom boriti da se zakon poštuje i da bude isti za sve", kaže se u saopštenju.

Pokret slobodnih građana Jankovića danas je rekao da "predstave za javnost" poput hapšenja 360 nepovezanih ljudi odjednom ne mogu da zamene plate, lekove, hranu, ljudsku bezbednost, normalan rad institucija, informisanje, vladavinu prava i pravnu sigurnost.

Pokret socijalista je u međuvremenu saopštio da "poraženi dosovski kandidat Saša Janković" nastavlja da vodi prljavu kampanju protiv Srbije, te da mu smeta svako ko želi da unapredi Srbiju.

"Umesto što on i njegov fantomski pokret sve vreme iznose laži i besmislice na račun države i onih koji se bore za svoju državu, bolje da objasni građanima u čije ime je išao u Srebrenicu i sa kojim pravom je svoj narod proglasio genocidnim?", poručili su Jankoviću iz PS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво