SNS traži od DS-a da kaže zašto ne sme da se objavi ugovor sa "Fijatom"

Srpska napredna stranka je istakla da je DS "najbahatija i najneodgovornija vlast ikada" ali i poručila DS-u da pre nego što sledeći put pomenu "Fijat" kažu građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi.

SNS je u saopštenju poručio demokratama da, pre nego što sledeći put pomenu "Fijat", neka kažu građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi i "kako to da takvi pametnjakovići i stručnjaci nisu obezbedili izvoz 'Fijata' u Rusku Federaciju".

SNS kaže da bi funkcioneri DS-a poslednji mogli da diskutuju o radničkim pravima, osim ako neće da objasne onim radnicima kojih ima pola miliona, ali i njihovim porodicama koje su, kako kažu, izbacili na ulicu posle pljačkaške privatizacije, koliko je ko od njih novca od rasprodaje državne imovine stavio na svoj privatni bankovni račun i po čijem su nalogu godinama uništavali svaki pedalj Srbije.

"Sve što su funkcioneri Demokratske stranke dotakli – ili su opljačkali, ili su napravili probleme gde god su se pojavili, od uslova pri sklapanju brojnih ugovora, pa do svih mera koje su sprovodili", kažu naprednjaci.

SNS naglašava da će ostati zabeleženo u srpskoj istoriji da je DS najbahatija, najneodgovornija i najsramnija vlast ikada, vlast koja je jedino bila sposobna da napravi tajkunsko-kriminalno-političku hobotnicu koja je udavila Srbiju i dovela je do bankrota.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво