Stefanović: Ana Brnabić je sposobna da vodi Vladu

Nova Vlada predstavlja kontinuitet sa prethodnom Vladom, nastavak rasta, jačanja naše privrede i poboljšanje standarda uslova života naših građana, poručuje ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je izjavio da je premijerka Ana Brnabić sposobna da vodi Vladu Srbije i ukazao da je nova Vlada već jutros u 7.30 održala prvu sednicu i počela rad na zadacima i projektima koji su važni za ekonomiju Srbije.

Stefanović je u Kraljevu novinarima rekao da je već imao priliku da radi sa novom premijerkom na projektima koji građanima omogućavaju lakše pribavljanje dokumenata.

"Nova Vlada predstavlja kontinuitet sa prethodnom Vladom, nastavak rasta, jačanja naše privrede i poboljšanje standarda uslova života naših građana. To možemo da uradimo samo na realnim osnovama, što nam privreda bude jača, što budemo bili sposobni da privučemo više investitora i povećamo broj radnih mesta za 130.000 rekao je Stefanović.

Ocenio je da se, ukoliko nova Vlada bude radila tempom prethodne, može očekivati kvalitetniji i bolji život.

Stefanović je danas povodom Dana Žandarmerije u bazi te jedinice u Kraljevu prisustvovao pokaznoj vežbi, dodelio plakete komandantu Žandarmerije Goranu Dragoviću i načelniku kraljevačkog odreda Dejanu Lukoviću, dok su zaslužni pripadnici tog segmenta policije dobili nagrade.

"Već su plaćene nove uniforme koje će stići, nastavljamo sa kupovinom vozila i modernizacijom oklopnih vozila, nabavkom opreme i naoružanja. Pored toga što jedinica ima najbolje ljude mi želimo i da ih zaštitimo kako bi mogli kvalitetno da obavljaju svoje zadatke a da istovremeno štitimo i njihove živote", rekao je ministar.

Povodom borbe protiv narkotika, Stefanović je rekao da o njenoj uspešnosti govori i više od 10 tona zaplenjene droge u poslednje tri godine.

"Kada dođe do lišavanja slobode ozbiljnih kriminalaca, koristimo Antiterorističku jedinicu i Žandarmeriju, jer naš zadatak je ne samo da identifikujemo one koji prodaju droge u našoj zemlji – a mi i nismo neko veliko tržište, već da presecamo sve kanale kojima se droga švercuje", rekao je Stefanović.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво