Brnabić: Srbija nema vremena da gubi

Premijerka Ana Brnabić poručila je večeras, nakon polaganja zakletve, da Srbija nema vremena da gubi.

U prvom obraćanju kao predsednica Vlade, Ana Brnabić je obećala građanima da će ona i njen tim dati sve od sebe.

"Obećavam građanima da ću dati sve od sebe da svoj posao radim najbolje što mogu. Hvala svim članovima Vlade što su prihvatili moj poziv, imali smo zajedničke rezultate, očekujem da ćemo odmah krenuti da radimo punom parom", rekla je Brnabićeva nakon polaganja zakletve.

Ona je zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zato što ju je nominovao za mandatara i ponudio joj funkciju premijera.

Istakla je da joj je iznad svega čast da radi za svoju zemlju i da ne postoji veća čast od te, istakavši da će se truditi da posao obavlja pošteno, časno, odgovorno i hrabro.

Napomenula je da je rasprava u Skupštini bila konstruktivna i najavila da će održati taj tempo i podnositi izveštaje o radu Vlade.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се