Đorđević o promeni resora: Čast i izazov, finansije prioritet

Zoran Đorđević je nešto više od godinu dana predvodio Ministarstvo odbrane. U vladi Ane Brnabić biće na čelu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Za RTS kaže da mu je čast i izazov da rukovodi tim ministarstvom i ističe da će prioritet biti na finansijama.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam dobio ponudu od naše premijerke Ane Brnabić da vodim ovaj resor i daću sve svoje znanje, umeće i veštine da radim to na najbolji mogući način", rekao je Zoran Đorđević gostujući u Dnevniku RTS-a.

Ministar je rekao da promena resora predstavlja i izazov.

"Mislim da ćemo timskim radom nastaviti sve što je vlada u prethodnom sazivu započela", rekao je Đorđević.

U Ministarstvu odbrane Đorđević se bavio i finansijama, koje će i dalje predstavljati prioritet.

"Moje životno opredeljenje jesu finansije i u tome će biti fokus kao i u drugim stvarima kojima se bavi ministarstvo rada", naveo je Đorđević ističući da fokus kao i u prethodnoj vladi ostaje na ekonomski jakoj Srbiji i materijalnom statusu građana.

Đorđević je novinarima nakon otvaranja Sajma naoružanja rekao da mu je želja bila da Ministarstvo odbrane bude najbolje moguće i primer dobre prakse svima drugima u svim aspektima, te da se jedino time vodio i da će to tražiti od ljudi i na sledećem mestu.

"Svakako te ljude tamo i sve one na dužnostima i funkcijama u tom Ministarstvu sada očekuje naporan rad. Moraće malo više da rade, da se trude, radno vreme neće biti više do 15.30, nego do 20-21 čas, kao što je u Ministarstvu odbrane", rekao je Đorđević, prenosi Tanjug.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи