SNS: Šutanovac dotakao političko i moralno dno

Srpska napredna stranka ocenila je je lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac "dotakao i političko i moralno dno razračunavajući se na najbestidniji način" s mrtvim ljudima i koristeći ih za napad na Aleksandra Vučića.

Šutanovac je danas kritikovao Vučića zbog stavova u intervuju "Nedeljniku" o rušenju u beogradskoj četvrti Savamali i o ubistvu Ranka Panića, i ocenio da se Vučićeve izjave zamena teza.

"Šutanovac koji je od Srbije uzeo sve za sebe, a Srbiji nikada ništa nije dao, koji niti je znao, niti je hteo da uradi bilo šta za dobrobit građana, u krajnjem političkom beznađu sada pokušava da sakupi političke poene, i to na mrtvim ljudima", ocenila je SNS.

Ta stranka je smatra da je "Šutanovac danas najdrskije izvrnuo činjenice povodom ubistva Ranka Panića, koga je proglasio, umesto žrtvom - ubicom koji se, u Šutanovčevoj interpretaciji, ili ubio sam, ili ga je ubio Aleksandar Vučić".

Lider DS je naveo da je Vučić na pitanje o slučaju Savamala zamenio teze i rekao da Šutanovac, Saša Janković i Vuk Jeremić, kao deo "vrha režima, koji je likvidirao Ranka Panića, nisu bili zainteresovani ni zavođenje istrage za to", ali da sada njemu, Vučiću, "sole pamet" za Savamalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво