Antić: Nikad nisam čuo od Tončeva reč o napuštanju SPS-a

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić kaže da nikada nije čuo od člana Predsedništva te stranke Novice Tončeva nijednu reč o napuštanju SPS-a, te dodao da u to ne veruje.

"Svaka partija ima unutarpartijski život i unutarpartijski dijalog, ali nikada nisam čuo od Tončeva nijednu reč o napuštanju SPS-a, tako da ja u to ne verujem", rekao Antić odgovarajući na pitanja novinara.

Kaže da je u nedelju, kada su socijalisti održali sednice Glavnog odbora i Predsedništva, video Tončeva na sastancima i ponovio da nije čuo nijedan njegov komentar "koji bi išao u pravcu spekulacija o njegovom napuštanju stranke".

Upitan da li je tačno da je Tončev izašao u nedelju sa sednice Glavnog odbora, Antić je rekao da sednice partijskih organa traju i po nekoliko sati, te da nije neuobičajeno da neko izađe i vrati se na sednicu.

Antić je dodao da je SPS u nedelju definisao određena kadrovska rešenja i predloge stranke za novi sastav vlade.

"U narednih nekoliko dana, pretpostavljam, biće dodatnih razgovora sa mandatarkom Anom Brnabić i to će biti deo tih konsultacija oko konačnog predloga sa kojim će se izaći pred Skupštinu Srbije", rekao je Antić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи