DSS o Rezoluciji EP o Srbiji

Demokratska stranka Srbije saopštila je da Rezolucija Evropskog parlamenta o Srbiji prepoznaje neke srpske unutrašnje političke probleme, ali je njena suština sadržana u "preporukama" koje se odnose na odnose Srbije sa Rusijom i nastavak dijaloga sa Kosovom.

U saopštenju DSS piše da se, ako od Rezolucije EP može biti ikakve koristi, onda ona može naći u njenom doprinosu raskrinkavanju neistinitosti fraza, kako navode, srpskih evrofanatika, na vlasti i u opoziciji, da ulazak u Evropsku uniju ne znači promenu odnosa Srbije prema Rusiji i drugim državama van EU, kao i da ne zahteva priznavanje nezavisnosti Kosova.

U saopštenju se navodi i da uslovi EU i posledice po Srbiju nastavljanja procesa evrointegracija sve teže mogu da se sakriju od srpske javnosti i sve je jasnija neophodnost raspisivanja referenduma o ovom pitanju, pre nego što šteta postane nenadoknadiva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи