SNS: Neprestani napadi DS-a na državu i Vučića

Srpska napredna stranka je saopštila da funkcioneri Demokratske stranke, u nedostatku političkog programa ili bilo kakve ideje, nisu u stanju ni da kažu "dobar dan", a da istovremeno ne napadnu državu Srbiju, ili ne slažu nešto o Aleksandru Vučiću i SNS-u.

"Kao što je dokazano da su sami ispisivali grafite 'Smrt Pajtiću', kidnapovali sopstvene odbornike, izmišljali afere o reketiranju i prisluškivanju, i ko zna šta još, a za sve to optuživali SNS, tako i danas u borbi za presto na opozicionom bloku, koja se vodi između političkih 'giganata' Šutanovca, Jankovića, Rodića, Živkovića, Jeremića, Obradovića, za koje se ne zna ko je veći lažov i prevarant, pišu besmislena saopštenja u kojima tvrde da je opet neko kriv za to što jedni drugima rade", navodi se u saopštenju Službe za informisanje SNS-a.

SNS ističe da oni za vreme čije vladavine su razorene sve institucije sada su našli da udaraju na srpsku policiju koja je bezbroj puta dokazala svoju profesionalnost i nepristrasnost, i to iz krajnje bizarnog razloga - samo da bi se pojavili u medijima i pokušali da uberu jeftin politički poen.

"Verujemo da će srpska policija, kao i uvek do sada, pokazati svoju zavidnu efikasnost i profesionalnost i da će otkriti ko je kome od pomenutih političkih giganata ovoga puta smestio", navodi se u saopštenju.

Demokratska stranka je ranije danas saopštila da osuđuje plakate koji su se, kako navodi, pojavili o Saši Jankoviću i pozvala policiju da ispita ko stoji iza njih. Takođe, tvrdi da je potrebno vraćanje bezbednosti na ulice, posebno u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво