DS: Režim nastavlja da crta mete opoziciji

Demokratska stranka (DS) je najoštrije osudila plakate o Saši Jankoviću, ocenjujući da režim nastavlja crtanje meta opoziciji, beskrupulozne manipulacije javnim mnjenjem i progon političkih protivnika.

DS je pozvala ministra da omogući policiji da ispita ko stoji iza njih.

U saopštenju stranka navodi da je očigledno da se nastavlja crtanje meta opoziciji, beskrupulozna manipulacija javnim mnjenjem i progon političkih protivnika, koji predstavlja oprobanu matricu i oružje ovog režima protiv svakoga ko pokuša da se suprotstavi potpunoj uzurpaciji moći Aleksandra Vučića.

Verujemo da policija može brzo da utvrdi počinioce i pozivamo ih da poštujući zakon, čast i dostojanstvo srpske policije to i učine, ocenio je DS.

DS smatra da su plakati, koji su osvanuli, delo istog autora koji je u osvit predsedničkih izbora lepio plakate na javnim površinama, zgradama, privatnim automobilima građana na kojima su se nalazili predsednik DS-a Dragan Šutanovac, Saša Janković i drugi opozicionari, sve kako bi se izazvao revolt građana i odvratili ljudi od glasanja.

DS u saopštenju ističe da je navikla da nosi teret političkog, medijskog i fizičkog progona.

Ta stranka podseća da su u kampanji za lokalne izbore odborničkom kandidatu DS-a zapalili automobil, a da su njene članove i simpatizere širom Srbije obeležavali, otpuštali i fizički se sa njima obračunavali.

Ovo je još jedan dokaz da nam je preko potrebno uspostavljanje i jačanje države i njenih institicija, vraćanje bezbednosti na naše ulice, jer je Beograd drugi najnebezbedniji grad u Evropi, kao i još jači podstrek za sve nas da u toj borbi istrajemo i konačno uspostavimo pravo i pravdu u Srbiji za sve njene građane, zaključio je DS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара