Martinović: Sanda Rašković Ivić i Vukadinović pokušali da izazovu incidente

Predsednik poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksadar Martinović je izjavio da su na početku svečane sednice Skupštine Srbije na kojoj je konstatovana ostavka Aleksandra Vučića na mesto predsednika vlade, poslanici Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović pravili incidente tako što su držali transparent na kojem piše da Vučić nije njihov predsednik.

"Aleksandar Vučić je ubedljivo pobedio na izborima, on će biti predsednik svih građana Srbije i onih koji su za njega glasali i onih koji nisu, i sramota je da na današnji dan, kada treba da položi zakletvu, oni koji se predstavljaju kao patriotske snage pokušavaju da obesmisle polaganje zakletve", rekao je Martinović.

Upitan da li se boji da će ispred Skupštine Srbije, gde se okupio veliki broj građana, doći do incidenata, Martinović je rekao da se nada da incidenata neće biti.

"SNS je uredno prijavio skup. Oni koji su organizovali kontramitinge, žele incidente. Oni ne žele da ovaj dan bude svečan", rekao je Martinović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи