SNS poziva pristalice da ne podležu provokacijama

Srpska napredna stranka pozvala je sve svoje pristalice da sutra ne podležu provokacijama i da mirno i dostojanstveno, kao i do sada, daju podršku izabranom predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

"Saša Janković i njegova družina pokušavali su na sve moguće načine da izazovu nemire i nestabilnost u Srbiji i za vreme predizborne kampanje, i tokom izbornog dana, a od trenutka kada su shvatili da nisu uspeli da prevare građane Srbije čine sve kako bi došlo do krvoprolića na ulicam", ističe se u saopštenju.

SNS takođe poručuje, kako se navodi, "bivšem lažnom zaštitniku građana, a dokazanom lažovu i politikantu" Saši Jankoviću da, za razliku od njega, postupaju i čine sve poštujući Ustav i zakone Republike Srbije, pa su tako, u skladu sa zakonskim propisima i svim procedurama, jedini prijavili okupljanje svojih pristalica.

"Prevaranti iz bivšeg dosovskog režima pokazali su da su sposobni ne samo da kradu narodne pare i lažu građane, nego će ostati upamćeni u političkoj istoriji Srbije i po tome što ne znaju čak ni da dostojanstveno priznaju narodnu volju i poraz na izborima, i biće jedini, pored Slobodana Miloševića, koji organizuju kontra-mitinge", ističe se u saopštenju.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво