Mihajlović: Mesto ministra nikome ne treba da bude usputni posao

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da Vlada mora da radi jednako vredno kao i do sada i da ministarsko mesto nikome ne može biti usputno.

"Kako će izgledati vlada, to ćemo videti u narednom periodu", rekla je Mihajlovićeva novinarima u selu Šalinac kod Smedereva, gde je pustila u rad fabriku vode.

Ona je istakla da je predsednik vlade, od sutra već predsednik Srbije, Aleksandar Vučić to i rekao, da ćemo u narednom periodu imati izbor vlade i premijera.

"Ono što je važno za Vladu Srbije i danas, bilo je važno i ranije, ali mora biti važno i u narednim danima, je da vlada mora da radi jednako vredno, kao što je radila, da nikome ministarsko mesto ne može biti usputno mesto i da se moraju videti rezultati", rekla je Mihajlovićeva.

Kako je rekla, sve što vlada radi, radi zato što želi da naša zemlja bude moderna, razvijena.

"I da možemo da radimo na ovakvim infrastrukturnim projektima, većim ili manjim, ali da iza svakoga stoje određeni rezultati", rekla je Mihajlovićeva i istakla da, u tom smislu, veruje da će se o tome voditi računa kada se bude pravio sastav vlade.

Jankovićev poziv na kontramiting - poziv na problem

Mihajlovićeva je izjavila je da je za nju poziv za kontramiting Saše Jankovića - poziv na problem i sukobe.

"Mene to asocira na kontramiting Slobodana Miloševića. Znam kako je to izgledalo", rekla je Mihajlovićeva

Ona je podsetila da, kada su bili protesti nakon predsedničke kampanje, nijednog trenutika SNS, čiji je ona funkcioner, nije pravila nikakve kontramitinge upravo zbog toga što nisu želeli da naprave bilo kakvu vrstu problema.

Prema njenim rečima, oni su smatrali da svako treba da izrazi svoj stav.

"Mi ćemo sutra u parlamentu imati jedan lep dan. To je dan kada budući predsednik Republike Srbije polaže zakletvu. On je predsednik svih građana Srbije i mislim da nema potrebe za izazivanjem bilo kakvih sukoba. A što se tiče Vlade Srbije i svih nas koji podržavamo ovakvu politiku, verujem da neće biti moguće da naprave probleme", rekla je ona.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара