Vulin: Novom premijeru za uspeh ključna Vučićeva podrška

Ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin kaže da će novom premijeru podrška izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti ključna za uspeh buduće vlade.

"Novom premijeru će biti veoma teško bez podrške predsednika Vučića, neće moći da održi takav tempo i neće moći da se nosi sa rezultatima koje je postigao premijer i sadašnji predsednik", rekao je Vulin novinarima nakon poslenje sednice vlade koju je vodio premijer Vučić.

Prema njegovim rečima, svi ministri su i dalje tu i daće sve od sebe da nastave sa istom politikom koju su do sada vodili, jer je svako od njih uložio nekoliko godina svog života da bi se upravo ovo desilo.

"Iako ja imam pravo na lični sud i lični odnos moram da kažem da sam se obradovao pobedi predsednika Vučića na izborima, ali mi je to bila najteža politička pobeda jer sam znao da gubimo premijera", rekao je Vulin.

On je takođe od premijera dobio knjigu na poklon. "Knjiga je na temu NATO pakta, pa je premijer mislio da je dobro da se ja upoznam", rekao je Vulin novinarima. Nije naveo naslov i autora.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара