Prepodnevna sednica parlamenta otkazana, nova zakazana popodne

Sednica Skupštine Srbije koja je bila zakazana za sutra u 10 časova otkazana je, a nova je zakazana za 15.30 časova, saznaje "Tanjug" u parlamentu.

Kako je Tanjugu rečeno, nova sednica imaće isti dnevni red sa 21 tačkom.

Na dnevnom redu biće predlozi zakona kojim se potvrđuju sporazumi o saradnji u oblasti odbrane sa drugim državama, o vazdušnom saobraćaju sa Kinom, o turističkoj saradnji sa Belorusijom.

Raspravljaće se takođe i o Predlogu zakona o pružanju doprinosa u resursima multidimenzionalnoj integrisanoj misiji Ujedinjenih nacija za stabilizaciju u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA), o potvrđivanju Sporazuma između Saveta ministara Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije o osnivanju Balkanskih vojnomedicinskih snaga.

Poslanici će razmatrati i predloge zakona o vojno-tehničkoj saradnji sa Belorusijom, Slovačkom, o Nacionalnom programu javne železničke infrastrukture od 2017. do 2021. godine, o saradnji sa Ruskom Federacijom u vezi sa međunarodnim drumskim saobraćajem.

Inače, ranije danas, DJB je u saopštenju tražio da se sednica otkaže kako bi poslaničke grupe imale dovoljno vremena da upute eventualne dopune dnevnog reda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво