Milićević: Ne licitiramo imenima ko će biti premijer

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da ta partija ne želi i nema nameru da licitira imenima ko će biti novi premijer, navodeći da su potpuno ubeđeni da će novoizabrani predsednik doneti odluku koja je u najboljem interesu Srbije.

Milićević je novinarima u parlamentu rekao da najvažnije da postoji kontinuitet u radu vlade i da buduća vlada sa istom opredeljenošću i odlučnošću nastavi sa realizacijom proklamovanih ciljeva i načela oko kojih je okupljena vladajuća koalicija.

"Ubeđeni smo da će tri reči biti simbol za rad buduće vlade - reforme, rast i razvoj", istakao je Milićević, dodajući da je uveren da su pred Srbijom dobre godine i još bolji rezultati.

Važno je, kaže, Milićević, da se privedu kraju započeti reformski procesi i da se uspešno nastave i privedu kraju evropske integracije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи