Mihajlović: Stamatović bi morao da odgovara za kriminalne radnje

Krajnje je vreme da predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović položi račune pred pravosudnim organima za sve kriminalne radnje na Zlatiboru, saopštila je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović.

"Dosta je izigravao žrtvu i sad bi morao da odgovara za pranje novca, zaštitu kriminala i sve one nelegalne građevine na Zlatiboru koje je dozvolio da budu sagrađene", poručila je Mihajlovićeva, povodom novih optužbi predsednika opštine Čajetina.

Dodala je da Stamatović, na sve dokaze, krivične prijave podnete zbog organizovanog kriminala i krivične prijave zbog nelegalne gradnje, odgovara pretnjom tužbe zbog klevete.

Time otkriva ono što u suštini i jeste - "profiter lažnog patriotizma", poručila je Mihajlovićeva.

Stamatović pokazuje da njemu i nije stalo do gondole, već samo da gondolu koristi za svoju političku kampanju, rekla je Mihajlovićeva.

"Umesto dokaza, Stamatović daje sebi za pravo da mi prebrojava patriotska krvna zrnca i preispituje moje porodično stablo. U najboljem maniru čoveka uhvaćenog kako štiti kriminal. Ali, kriminal ne može da se sakrije iza nacionalnosti, jer Stamatović je zaštitnik kriminala iako je Srbin", kaže potpredsednica Vlade.

Zakon važi za sve u Srbiji, važi i za Milana Stamatovića, poručila je ona.

"Dosta je bilo manipulacije, dosta je nerada i politikantstva. Čajetina neka podnese sva potrebna dokumenta i dobiće dozvolu za gradnju gondole. A država će sa svoje strane da zaštiti Zlatibor od daljeg uništavanja, kriminala i samovolje lokalnih šerifa", poručuje Mihajlovićeva.

Predsednik opštine Čajetina najavio je u subotu da će ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović tužiti za klevetu, kao i da neće odustati od gradnje gondole na Zlatiboru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара