Obradović: SNS bi da vanrednim izborima poboljša rezultat u Beogradu

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović, komentarišući medijske spekulacije o mogućim vanrednim parlamentarnim izborima u avgustu, kaže da opozicija treba da bojkotuje te izbore ukoliko nema uslova da oni budu fer i pošteni.

Nakon tih spekulacija, naime, Obradović kaže da je uveren da naprednjaci zaista o tome razmišljaju, jer, tvrdi, oni ne mogu da pobede na izborima u Beogradu, a nemaju rešenje kako da "na silu" ostanu na vlasti u prestonici.

"Vanrednim parlamentarnim izborima žele da, makar na taj način, nekom širom mobilizacijom, probaju da poboljšaju beogradski rezultat. Nikad ne bežim od izbora, lično smatram da je ovde ključno pitanje da opozicija sedne zajedno i utvrdi da li ima uslova za poštene i fer izbore", rekao je on Tanjugu.

Ukoliko nema tih uslova, Obradović kaže da opozicija treba da bojkotuje izbore.

Najave pojedinih medija da bi se krajem leta mogli desiti vanredni parlamentarni izbori negirao je danas zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a u skupštini Vladimir Orlić, rekavši da se u toj partiji nije razgovaralo o toj temi, te da je njihov prevashodni zadatak da se bave konkretnim stvarima, ekonomijom i stabilnošću, onim što donosi rezultat.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво