Radulović: Nadležni da obaveste javnost o pokušaju ubistva Milića

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović pozvao je nadležne da obaveste javnost o pokušaju ubistva načelnika Policijske uprave Beograd Veselina Milića.

Radulović je zatražio da javnost o tome obaveste ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, dorektor policije Vladimir Rebić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Zatražio je i informacije o tome odakle Aleksandru Stankoviću, zvanom Sale Mutavi, službena legitimacija, radio stanica i pištolj koji su pronađeni prilikom istrage njegovog ubistva.

Radulović je tražio odgovore i na to šta je pronađeno u telefonu Veljka Belivuka prilikom njegovog hapšenja, navodeći da je on razmenjivao poruke sa državnim vrhom.

"Zašto se sve te informacije kriju i kakve sve to veze ima sa Jajincima? I podsetiću građane da nemamo nikave informacije šta se desilo u Jajicnima i ko je krio to oružje o kome se pričalo dva, tri dana i nakon toga ništa ni od istrage niti o bilo kakvim informacijama", rekao je Radulović.

Pokret DJB je u saopštenju naveo da su sumnja da je na šefa policije pripreman atentat i potreba da se slučaj rasvetli od prvorazrednog značaja.

"Njegovo stavljanje u fioku, poput slučaja Jajinci ili nerasvetljenog ubistva pripadnika organizovanog kriminala, poput Saleta Mutavog, bilo bi opasno za ukupnu bezbednost i borbu protiv organizovanog kriminala", navodi se u saopštenju pokreta Dosta je bilo.

Prema navodima pokreta Dosta je bilo, insajderske informacije upućuju na to da su potencijalni likvidatori načelnika beogradske policije bili povezani sa vođom navijača Aleksandrom Stankovićem, posle čijeg ubistva u novembru prošle godine je ministar policije u javnosti objavio "rat mafiji".

U saopštenju se navodi da su Veselin Milić i inspektori kriminalističke policije ušli u trag i prikupili dokaze o organizovanom kriminalu u koji je uključen vrh vlasti.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи