Vulin ponovo traži smene u RTS-u

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je današnje izveštavanje RTS-a dokaz da je bio u pravu kada je tražio smene na Javnom servisu i najavio da će taj zahtev ponoviti.

"Za urednike RTS-a glavni hed je da nekoliko kilometara puta kasni, ali nije da su izgrađene stotine kilometara puteva koje niko nije ni pokušao da uradi decenijama unazad", rekao je Vulin u izjavi Tanjugu.

Prema njegovim rečima, za RTS je vest da je jedan demonstrant nosio transparent koji vređa Vučića, ali nije činjenica da je predsednika Vučića sačekalo nekoliko puta više ljudi u Leskovcu nego što je "žuta patka sakupila u Beogradu dovozeći ih iz cele Srbije".

"Fijasko protesta nije prikazan, ali je zato glavna vest centralnog Dnevnika. Zato se na protestima više ne traži smena urednika RTS-a, ali se traži Vučićeva glava i smrt njegove dece", istakao je Vulin.

"Današnje vesti su dokaz da sam bio u pravu kada sam tražio smene na RTS-u i svoj zahtev ću ponoviti", poručio je Vulin.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи