DS: Pokušaj zataškavanja slučaja u Odžacima

Izjava lokalnih organa Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u kojoj tvrde da se automobil člana Demokratske stranke iz Odžaka Miroslava Ilića sam zapalio predstavlja očigledan pokušaj zataškavanja celog slučaja, saopštila je DS.

"Iznova se u Srbiji uništava privatna imovina zbog političkih ciljeva, a organi koji treba da štite građane i njihovu imovinu, očigledno u takvim akcijama učestvuju", piše u saopštenju.

Kako kaže DS, automobil koji se dva puta pali, nakon sklanjanja klema i nakon što nije paljen skoro ceo dan, očigledno se nije sam zapalio, već je to učinio neko sa jako opasnim namerama.

"Još veću zabrinutost građana izaziva policija koja se stavlja na stranu počinioca ovog dela, odbijajući da uvidi realnost i zaštiti imovinu sopstvenih građana", dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво