Peskov o susretu Vučića i Putina

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov najavio je da će ruski predsednik i srpski premijer danas razgovarati o bilateralnim odnosima, ekonomiji, o situaciji u svetu i na Balkanu.

Predsednik Rusije Vladimir Putin i premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće u Moskvi o daljem razvoju strateškog partnerstva između dve zemlje, o ekonomskim vezama i o drugim pitanjima, rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov.

"Predsednik će se danas sastati sa srpskim premijerom Vučićem. Kako se očekuje, biće razmotreno stanje i dalje unapređenje rusko-srpskog strateškog partnerstva, a velika pažnja biće posvećena poboljšanju bilateralne, trgovinske i investicione saradnje, širenju kulturnih i humanitarnih veza", rekao je Peskov novinarima uoči susreta dvojice lidera.

Kako je dodao, na dnevnom redu biće i situacija na svetskoj političkoj sceni, i situacija na Balkanu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи