Radulović: Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da to što su tri poslanika napustila pokret nije iznenađenje i da im već mesec dana "jedna kampanja rovari po stranci".

Radulović je agenciji Beta rekao da su tokom vikenda imali sastanke sa odborima i da su znali da će se to desiti, ali da se pokret konsolidovao i da su spremni za predstojeće izbore.

"Mi smo to očekivali, imali smo seriju sastanaka sa odborima tokom vikenda, znali smo da će se to desiti. Po organizaciji nam rovare već duže od mesec dana, i to jedna od kampanja. To će morati sada da prestane", rekao je Radulović.

On, međutim, nije želeo da otkrije ko su ti koji rovare po stranci i najavio da će o tome sutra govoriti na konferenciji za novinare.

Raulović je odbacio tvrdnje poslanika koji su napustili pokret, da se rukovodstvo samo deklarativno zalaže za principe demokratije i transprentnost.

"Svi koji su nezadovoljni, izmišljaju neke razloge. To naravno nije tačno. Neću ništa kazati o samim poslanicima, na njima je da brane svoje preletanje, želimo im sve najlepše i neka idu tamo gde im je srce", rekao je Radulović. 

"Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga. Treba da ode tamo gde mu je srce i da svoj doprinos. Trovanje nije doprinos", naveo je Radulović ranije danas na Tviteru.

On je naveo i da su krajem prošle sednice i tokom vikenda predstavnici DJB-a održali sastanke i dogovorili strategiju, koju će objaviti sutra, dok će sve odluke o izborima doneti na Skupštini stranke 4. marta.

DJB i poslanički klub DJB napustili su poslanici Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović, zbog toga što su, kako su naveli, "uzaludna sva nastojanja da se organizacija ustanovi na principima demokratije i transparentnosti".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара