Marković: Samo jedan, Vučić, zaslužuje poverenje građana

Svako u Srbiji ima pravo da se kandiduje, ali samo jedan jedini kandidat, Aleksandar Vučić, zaslužuje poverenje građana Srbije, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom medijskih saznanja da je Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika.

"On nas je pomirio sa posvađanim državama u svetu, veliki broj investitora dolazi u poslednje četiri godine u Srbiju i mi taj kontinuitet ne smemo da zaustavimo", rekao je Marković Tanjugu.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma obeležio je, inače, juče u Batočini stranačku slavu Sretenje, a glavni gosti bili su mu premijer Vučić i predsednik SPS-a Ivica Dačić.

Marković je rekao Tanjugu da je na slavi bilo i 850 aktivista, odnosno predsednika gradskih i opštinskih odbora JS iz cele Srbije.

Ponovio je da je JS donela odluku da je njihov kandidat na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić, što je podržao i njihov koalicioni partner SPS.

"Siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu ma ko se još kandidovao", poručio je Marković.

"Jedinstvena Srbija postoji 13 godina i svake godine na našu slavu Sretenje javi se 'kolačar' koji je ove godine bio iz Batočine", rekao je Marković.

Sledeći "kolačar" je u Gadžinom Hanu, a to može da bude onaj ko ima veliki rezultat na izborima, naveo je Marković, podsetivši da je Jedinstvena Srbija u tom mestu sama izašla na izbore i dobila 26 odsto glasova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи