Nova stranka: Kandidatura Vučića dokaz njegove nedoslednosti

Aleksandar Vučić je svoje političarenje sveo na konstantno izricanje laži, saopštava Nova stranka.

Nova stranka je saopštila da je odluka Predsedništva Srpske napredne stranke da se lider naprednjaka i premijer Srbije Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika države, dokaz njegove nedoslednosti.

"Aleksandar Vučić je svoje političarenje sveo na konstantno izricanje laži. Šta god da kaže, stvarnost ga brzo porekne. Sada je porekao sam sebe. Višemesečno insistiranje na tome da mu 'ne pada na pamet da se kandiduje', te da ga 'funkcija predsednika ne zanima', palo je u vodu, kao i sijaset drugih laži", navela je Nova stranka u saopštenju.

Nazivajući Vučića despotom, Nova stranka je dodala da Vučić ne trpi da bilo ko drugi bude glavni glumac ma kojih izbora, niti podnosi da bilo ko drugi obavlja ma koju javnu funkciju.

"On bi sve da prigrabi, a njegovom egu znanom kao 'Država - to sam ja' fali još samo tron na Andrićevom vencu da upotpuni svoju biografiju nezajažljivog autokrate", ocenila je Nova stranka.

Ta partija je dodala da će zato pobeda doskorašnjeg ombudsmana Saše Jankovića na predsedničkim izborima biti "još slađa – neće pobediti jednog od mnogobrojnih statista iz Vučićevog repertoara, već scenaristu, režisera i glavnog glumca u jednom".

Број коментара 48

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво