Živković: U drugom krugu kandidat vladajućih i Saša Janković

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je izvesno da će u drugom krugu predsedničkih izbora biti predstavnik vladajuće koalicije i kandidat koga podržava Nova stranka, dosadašnji zaštitnik građana Saša Janković.

"Mislim da je izvesno da će u drugom krugu takmaci biti kandidat vladajuće koalicije i Janković kao naš kandidat", rekao je Živković u Jagodini, gde je prisustvovao formiranju Gradskog odbora Nove stranke.

Ukazao je da je opozicija raznorodna, da nemaju svi iste ciljeve na ovim izborima, tako da je logično da ima više kandidata.

"I Šešelj (lider radikala Vojislav) se predstavlja kao opozicija mada očigledno to nije... i mnogi drugi koji će se kandidovati nisu opozicija Vučiću (lideru SNS Aleksandru), nego su njegovi satrapi koji se sada malo presvlače", rekao je Živković.

Lider Nove stranke je napomenuo i da su oni koje bi se mogli nazvati kandidatima opozicije Janković i Vuk Jeremić.

Živković je istakao da je Srbiji i regionu potrebna normalna politika, istakavši da to podrazumeva da se poštuju pravda, međunarodno i domaće pravo i institucije.

"Ponavljam, sa srpske strane doprinos celom regionu treba da bude to da za početak izaberemo pravog predsednika a mislim da je to Janković", rekao je bivši premijer Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи