Dačić i Palmer: Odnosi dve zemlje dobri, perspektiva napretka

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić sastao se sa Metju Palmerom, direktorom Kancelarije za južnu i centralnu Evropu u Stejt departmentu.

Ivica Dačići i Metju Palmer su ocenili da su odnosi dve zemlje dobri i sa perspektivnom daljeg napretka, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova.

Kako je navedeno, istaknuta je spremnost za nastavak političkog dijaloga i redovnih kontakata na svim nivoima koji su značajni za unapređenje ukupne bilateralne saradnje.

Takođe, Palmer, koji boravi u službenoj poseti Beogradu i Dačić, konstatovali su da je očuvanje stabilnosti i jačanje saradnje među zemljama regiona zapadnog Balkana ključno za prosperitet svih ovdašnjih država.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je ponovio da je jedan od najvažnijih ciljeva Republike Srbije negovanje dobrih odnosa sa susedima i očuvanje regionalne stabilnosti i u tom smislu izrazio spremnost naše zemlje da, kao i do sada, tome pristupa otvoreno i konstruktivno.

Sastanku je prisustvovao i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво