SPS: Bilo je krajnje vreme da Janković podnese ostavku

Socijalistička partija Srbije uverena je da je za dosadašnje "urušavanje ugleda i dostojanstva" nezavisne državne institucije Zaštitnika građana odgovoran Saša Janković i "krajnje je vreme" da podnese ostavku i "prestane da zloupotrebljava funkciju", izjavio je predsednik poslaničke grupe SPS u Skupštini Đorđe Milićević.

"Bilo bi moralno i korektno, da je ostavku podneo daleko ranije, kada je započeo svoju političku kampanju, jer bi na taj način umanjio štetu koju je naneo", naveo je Milićević u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

SPS je ukazivala, navodi Milićević, da je danas više nego jasno da su sve izjave koje je Janković davao bile političke i da se u svom radu isključivo vodio ličnim političkim interesima.

"Izvesno je da je dosadašnji politički paradoks i politička farsa, čiji je glavni akter bio gospodin Janković, vodeći istovremeno političku kampanju i vršeći funkciju Zaštinika građana, završeni, i da je to u najboljem interesu Srbije i građana Srbije", zaključio je Milićević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи