SNS: Potvrdilo se da smo govorili istinu o Jankoviću

Srpska napredna stranka izrazila je zadovoljstvo jer se još jednom potvrdilo da je sve vreme govorila istinu o, kako je navela, "lažnom zaštitniku Saši Jankoviću".

Janković će ostati upamćen kao čovek koji je direktno kršio zakone i Ustav Srbije, na najgrublji način unizio i zloupotrebio instituciju Ombudsmana, činio sve da naruši ugled države Srbije u regionu i svetu, "politikant koji se svakodnevno smejao u lice svim građanima Srbije, a koji su ga plaćali svakog meseca više od 3.000 evra", navodi se u saopštenju SNS-a.

"Poručujemo Saši Jankoviću, koji je oteo građanima instituciju Ombudsmana, da Srbija nije ničija prćija, pa ni njegova, a građani su već imali prilike da vide kako na delu izgledaju vrednosti za koje se on zalaže - zloupotreba institucija, svakodnevne laži i napadi na državu Srbiju", piše u saopštenju Službe za informisanje SNS-a.

Zaštitnik građana Saša Janković, koji je ranije najavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima, podneo je danas u Skupštini Srbije ostavku na tu funkciju

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво