SPS osudio napad na poslanika Torbicu

Socijalistička partija Srbije najoštrije je osudila težak fizički napad na narodnog poslanika Bojana Torbicu, u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je predsednik parlamentarne grupe SPS-a, Đorđe Milićević.

"Nasilje nije i ne može biti deo našeg društva, i zbog toga, bez obzira prema kome je učinjeno, na nasilje moramo imati jasan i odlučan stav, a to je da je neprihvatljivo", istakao je Milićević.

Milićević je napomenuo da SPS očekuje da se otkriju sve okolnosti, kao i počinioci tog nemilog događaja.

Torbica je u četvrtak uveče fizički napadnut u Kosovskoj Mitrovici i tom prilikom zadobio lakše povrede.

Kako je za Tanjug izjavio regionalni šef operative Kosovske policije ZZeljko Bojić, incident se dogodio oko 20:40 u ulici Tanaska Rajića, kada su dva maskirana lica sa fantomkama na glavi zaustavila vozilo kojim je upravljao Torbica, napala ga i nanela mu lakše povrede u predelu glave.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи