Torbica: Šta je Jeremića sprečavalo da uradi ono što priča

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica podseća da, kako kaže, dosovski kandidat broj dva, Vuk Jeremić, nije novi čovek, iako pokušava da nas ubedi da se juče rodio.

"Upravo je za vreme vlasti Vuka Jeremića sprovedena užasna pljačkaška privatizacija, a najbolja zemlja se prodavala strancima, pa i hrvatskom tajkunu Todoriću. A kriminalci poput Mileta Jerkovića kupili su i opljačkali poljoprivredne kombinate i otpustili hiljade radnika", naveo je Torbica, saopšteno je iz Pokrajinskog odbora PS.

Torbica pita i šta je Jeremića sprečavalo da sve što sada govori uradi dok je bio na vlasti.

"Vlada Srbije predložila je zakon kojim će žene na selu po prvi put dobiti porodiljsku nadoknadu. Zašto Jeremić za vreme svoje vlasti to nije uradio? Nije ni čudo što nije, zato što se Jeremić seti seljaka kao što se seti i Srbije samo kada mu je to poslednja prilika za fotelju", ukazao je Torbica.

Jeremić je sinoć u bačkom selu Parage, u razgovoru sa meštanima tog sela, rekao da će se "kao predsednik Srbije zalagati za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima" i dodao da će se, kako su preneli mediji, zalagati da se poljoprivredno zemljište ne daje u zakup bez adekvatne tenderske procedure.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи