Torbica: LSV obmanjuje javnost o PDV za bebi opremu

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica saopštio je večeras da Liga socijaldemokrata Vojvodine obmanjuje javnost neistinom da je ukinuto vraćanje PDV-a na opremu i hranu za bebe.

"Jako dobro LSV zna da povrat PDV na opremu i hranu za bebe nije ukinut, ali to im ne smeta da iznose neistine. Jako dobro LSV zna da će roditelji moći da izvrše povrat PDV-a na bebi opremu i hranu sve do usvajanja Zakona o finansijskoj pomoći porodicama sa decom kada će ova mera biti zamenjena merom jednokratne naknade roditeljima, ali to ih ne sprečava da obmanjuju građane", istakao je Torbica, saopštio je PS.

Torbica je dodao da niko Ligi socijaldemokrata Vojvodine ne brani da živi u svojim lažima, ali da je krajnje vreme da toga pošštede ostale građane Srbije.

"Za razliku od vas i vaših partnera iz bivšeg režima koji ste svoju politiku zasnivali na lažima i kriminalu, građani Srbije danas imaju vlast koja iskreno brine o njima, a naročito o delu populacije kom je pomoć najpotrebnija", istakao je Torbica.

On je ocenio i da svakodnevne laži koje poslednjih dana iznose funkcioneri LSV predstavlja "vrhunac političkog nemorala".

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je ranije danas od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave informaciju kada će biti omogućeno prijavljivanje za roditeljski dodatak u porodilištima pošto je, kako tvrde, ukinuto vraćanje PDV na bebi opremu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи