Odloženo otvaranje mosta u Kosovskoj Mitrovici

Otvaranje mosta u Kosovskoj Mitrovici je odloženo, potvrđeno je RTS-u. Novi datum otvaranja će biti poznat pošto Beograd i Priština postignu obostrano prihvatljiv dogovor o tom pitanju.

Najavljeno otvaranje obnovljenog mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, koje je trebalo da bude održano u petak, odloženo je dok ne bude postignut dogovor o ovom pitanju.

"Evropska unija nastavlja razgovore sa obe strane kako bi se pronašlo obostrano prihvatljivo rešenje oko svih pitanja vezanih za radove na mostu u Kosovskoj Mitrovici i Ulici kralja Petra Prvog i to uključuje i dan otvaranja", rekla je Maja Kocijančič televiziji KTV2.

Radove na mostu preko Ibra, koji deli Kosovsku Mitrovicu na srpski i albanski deo grada, finansirala je Evropska unija sa 1,2 miliona evra.

Prvobitno je najavljeno da će most biti otvoren 20. januara.

Novi datum će biti poznat kada Beograd i Priština postignu dogovor o svim spornim pitanjima u vezi sa renoviranjem ovog mosta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво