SNS: Janković ponovo unizio instituciju ombudsmana

Srpska napredna stranka reagovala je na izjavu ombudsmana Saše Jankovića povodom incidenta u Beški i navela da je Janković, još jednom na najgrublji način unizio instituciju ombudsmana i "pljunuo u lice svim građanima Srbije, koji ga svakog meseca plaćaju 3.000 evra".

"Direktno podržavajući fašiste koji se predstavljaju kao Inicijativa mladih, a koji su juče maltretirali građane i novinare na tribini u Beški, psovali izbeglicama iz Krajine srpsku majku, provocirali i najdrskije kršili slobodu govora i mišljenja, Saša Janković je otvoreno pokazao da je isti kao i oni, i da mu fašističke metode nisu strane, čak, naprotiv, da ih odobrava i rado pomaže", poručuje SNS u saopštenju.

Kako kažu Jankoviću nije dovoljno što je stao u odbranu neofašista, već je izmislio kako ih je neko tukao na podu, iako i on sam zna da se to nikada nije desilo.

Naprednjaci su "dosovskom kandidatu za predsednika Srbije, koji najbesramnije krši sve moguće zakone" poručili da je najveća sramota za državu Srbiju što je takav čovek, kao on, ikada bio na javnoj funkciji.

"Srpska napredna stranka, za razliku od Saše Jankovića i neofašista koji žele da izazovu haos u Srbiji, uvek će podržati pravo svakog građanina da slobodno misli i govori, i da uživa sva ljudska prava", podvlači ta stranka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи