Dveri su protiv privatizacije banja, traže TV duele

Pokret Dveri protivi se nameri da se privatzuju banje u Srbiji koje su imovina PIO fonda, izjavio je šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović i najavio da će zaštita prava penzionera biti predmet njegove kampanje za predsedničke izbore.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kritikovao odnos vlasti prema imovini PIO fonda koju, kaže, namerava da rasproda, navodeći da su banje bogatstvo Srbije i turistički potencijal.

On je upitao zašto se profitabilne privredne grane i privredni potencijali privatizuju, tvrdeći da je vlada stavila u svoje vlasništvo banje u nameri da ih stavi na rasprodaju.

Na konferenciji su se obratili predstavnici Udruženja sindikata penzionera Srbije, koji se takođe protive prodaji imovine PIO fonda, za koju kažu da je dragocen resurs i zapravo imovina penzionera data na upravljanje fondu.

Obradović je kritikovao i premijera Aleksandra Vučića, za koga je rekao da izbegava da dođe u Skupštinu Srbije da odgovara na pitanja poslanika, te da ne sme da izađe na televizijski duel ni sa jednim liderom opozicije, iako je to obećao.

On je naprednjake pitao zašto beže od direktnih duela sa predstavnicima opozicije, tvrdeći da su oni samo spremni za duele sa "Jelenom Karleušom i Jelenom Milić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије