Mihajlović: Glasam da Vučić bude kandidat SNS-a za predsednika

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da SNS ima više kandidata za predsednika koji bi uz veliku borbu i trud mogli da pobede na predsedničkim izborima, ali da bi samo lider stranke Aleksandar Vučić mogao da pobedi u prvom krugu.

"Zato glasam da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije", izjavila je Zorana Mihajlović za Blic.

Ona je istakla da kandidati opozicije Vuk Jeremić i Vojislav Šešelj nemaju šanse ako kandidat SNS-a bude Vučić, ali da je sve moguće ako SNS bude imao drugog kandidata.

"Nama je potrebna ubedljiva pobeda koja bi dokazala da Srbija ostaje politički stabilna, što je preduslov za dalji ekonomski rast", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je kazala i da će odluku o kandidatu za predsednika na proleće zajedno doneti Aleksandar Vučić i vrh SNS-a, kao i da će se on birati po tome da li može i ume da odgovori na izazove.

"Biće to odluka u najboljem interesu Srbije, a ne SNS-a. Tomislav Nikolić je zaslužan za pobedu SNS-a 2012. godine, bio je dobar predsednik u mirnom vremenu, ali ide drugačije vreme u našem okruženju i svetu. Treba nam predsednik koji ume da odgovori na nove izazove", rekla je Mihajlovićeva.

Upitana da prokomentariše da li je SNS spreman da rizikuje i kandiduje Nikolića, iako istraživanja pokazuju da bi on u drugom krugu teško pobedio Vuka Jeremića ili Vojislava Šešelja, Zorana Mihajlović je istakla da vladajuća koalicija treba da ima zajedničkog kandidata, kao i da bi samo Vučić pobedio u prvom krugu.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво