Predstavljena nova Šešeljeva knjiga "Haška presuda"

Nova knjiga lidera radikala Vojislava Šešelja "Haška presuda - prvi deo" predstavljena je danas, a u njoj je objavljen celokupan tekst prvostepene presude Šešelju, dva saglasna i jedno suprotno izdvojeno mišljenje troje sudija u tom procesu.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović ocenio je da će knjiga biti vredno svedočanstvo o svemu što je Šešelj uradio u Haškom tribunalu i "da će ona biti dugo proučavana".

"Sama činjenica da je sve troje sudija napisalo izdvojena mišljenja i da su ona veoma obimna govori o važnosti tog predmeta za Haški tribunal i za pravnu praksu", rekao je Šarović na konferenciji za novinare, a saopštila SRS.

U knjizi su i žalbeni podnesak tužilaštva, kao i odgovor Šešelja na žalbu, čiji su autori četvoro njegovih pravnih savetnika, budući da lider radikala, kako je naveo Šarović, nije želeo lično da odgovara na žalbeni podnesak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво