DS: Hoće li kandidat vlasti podneti ostavku zbog izbora

Hoće li kandidat vlasti na predsedničkim izborima podneti ostavku na sadašnju funkciju, pita Demokratska stranka, smatrajući da bi to bilo u redu, s obzirom da, kako navode u saopštenju za medije, to isto zahtevaju od ombudsmana, koji je juče najavio kandidaturu.

DS zahteve upućene zaštitniku građana vidi kao vrstu pritiska i pokazatelj želje da se uništi njegov ugled.

To je i dokaz da se vlast pribojava dogovora opozicije o zajedničkom kandidatu, uverena je DS, koja je, kako se navodi, isto tako uverena da Saša Janković neće zloupotrebiti svoju institucionalnu poziciju, kao što, tvrde, to nije radio ni do sada.

"Međutim, svedoci smo da će to pokušati da uradi vladajuća koalicija sa institucijom Zaštitnika građana", tvrdi DS i poručuje da je očuvanje nezavisnih institucija u zemlji dužnost svih, te da će uložiti maksimum da se spreči njihovo urušavanje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво