Dačić: Koalicija SNS-a i SPS-a u najboljem interesu Srbije

Sa aspekta državne politike koju Srbija vodi, ne postoje nikakvi problemi, niti razmimoilaženja između Aleksandra Vučića i mene, izjavio je predsednik SPS-a Ivica Dačić i dodao da je to za Srbiju najvažnije.

Dačić poručuje da, što se njega tiče, a u interesu Srbije, nema promena koalicije SNS–SPS, uključujući i Jedinstvenu Srbiju.

"Nema promene tog stava. Ako neko misli drugačije, mesto za razgovore o tome su stranački organi", navodi Dačić.

"Veliki nas izazovi čekaju da bismo se svađali i napadali. Upravo suprotno, treba jačati poverenje i zajedništvo. To važi za svakoga, uključujući i mene, Ružića ili bilo kog drugog stranačkog funkcionera", izjavio je Dačić, prema saopšštenju u kojem se ne pominje intervju zamenika predsednika SPS-a Branka Ružića Kuriru, niti ošštro reagovanje potpredsednice naprednjaka Marije Obradović.

Lider socijalista primećuje da njegovi ovonedeljni susreti sa ruskim i kineskim ministrima spoljnih poslova, zemalja stalnih članica Saveta bezbednosti, od kojih zavisi zaštita naših vitalnih nacionalnih i državnih interesa, nisu izazvali interesovanje – "da me iko pita o čemu sam pričao sa njima i kakav je interes imala Srbija od toga, za razliku od gomile pitanja o odnosima SNS-a i SPS-a".

Kaže da bespotrebne polemike, svađe i teške reči pojedinaca ne doprinose stabilnosti Srbije.

Naprotiv, idu naruku onima koji žele nestabilnost i haos u Srbiji.

"Zato još jednom želim da ponovim da je u najboljem interesu Srbije i njene budućnosti koalicija SNS-a i SPS-a, uključujući i naše koalicione partnere iz JS-a", zaključio je Dačić.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 20. dec 2016, 09:57) - anonymous [neregistrovani]

Sta je interes ?

To sto je "najbolji interes",ne znaci da je tacno. To bi vi voleli pa hocete da tim sugestivnim delovanjem uticete i na nas. A ako bih nabrajala sta ste sve lose ucinili ...bio bi ispisan bar jedan ekran. Koliko smo se zaduzili od kada ste na vlasti, koliko smo stetnih dogovora napravili na KiM...koliko smo losih poteza sa onima iz one Savamale potegli... Bolje da prestanem. Lakse mi....Smanjili penzije pa se hvalili time....Uprosecili platu na 200-300 evra....Uhhh ...Oterali omladinu u inostranstvo ...

(utorak, 20. dec 2016, 09:04) - anonymous [neregistrovani]

Naivno

mnogo je vaznije za SPS nego za Srbiju, sta ima Srbija od toga??

(utorak, 20. dec 2016, 09:00) - Mar [neregistrovani]

Interes

Da y Vašem interesu sigurno