Jovanov: DS nema nameru da prestane da ponižava građane

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov izjavio je da je predsednik DS-a Dragan Šutanovac još jednom potvrdio da DS nema nameru da prestane da ponižava građane Srbije, te da, osim ponižavanja, građanima nema ništa da ponudi.

"Jer, kako drugačije, nego ponižavanjem građana, nazvati činjenicu da Dragan Šutanovac, čovek koji, po rečima njegovih stranačkih prijatelja, samo u satovima ima više desetina hiljada evra i ne zna da objasni kako i od čega ih je kupio, priča o tome da živi osrednje i da razume probleme građana Srbije", rekao je Jovanov u izjavi dostavljenoj medijima.

Kako drugačije nego ponižavanjem građana, nazvati to da o nasilju u Srbiji govori čovek koji je snimljen kako napada i tuče ljude na pijaci samo zato što ga ne podržavaju, dodaje Jovanov.

Potpredsednik SNS-a kaže da se ponižavanjem mora nazvati i to što, iako je juče zamenik direktora MMF-a rekao da u Srbiji "ekonomija nastavlja da jača, podržana naporima vlasti da poprave javne finansije, otklone strukturne slabosti i ojačaju finansijski sektor", Šutanovac i njegova stranka danas tvrde nešto sasvim drugo.

Jovanov kao "tragično neshvatanje sopstvene pozicije" vidi izjavu Šutanovca da neće sarađivati sa SNS-om, jer ga, ističe, na tu saradnju niko nikada nije zvao.

"Niko kome je zaista stalo do građana Srbije, ne bi na ovaj način, brutalno i uporno ponižavao građane, a uskoro ćemo saznati i kakav će oni odgovor na to dati", zaključio je Jovanov.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара