SNS: Odgovorna vlast dovela "Mercedes" u Beograd

Srpska napredna stranka je saopštila da je sramota da bilo ko iz Demokratske stranke, a pogotovo lider beogradskih demokrata Balša Božović, govori o propalim projektima, imajući u vidu da su od njihovih projekata samo oni imali korist.

"U vreme vaše vlasti, gospodo demokrate, od podzemnih kontejnera, preko replike Terazija, do rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, samo ste vi videli benefite, pa danas zimujete na Maldivima i širite se na velelepnim pašnjacima", piše u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović izjavio je ranije danas da "još jedan lažni projekat Aleksandra Vučića, čuveni Ikarbusov Mercedes, odlazi u predstečajni postupak".

SNS ističe da, istine radi, u periodu vlasti DS-a, autobuse su plaćali po 300.000 evra, a uzeli ih 200 iz poljske fabrike, čime su pomagali poljsku privredu.

"Odgovorna vlast predvođena SNS ne samo da je dovela "Mercedes" u Beograd, već je kupila 50 autobusa od našeg Ikarbusa po duplo jeftinijoj ceni, i time na delu pokazala kako se ulaže u domaće fabrike. Takođe, trenutno se razgovara i o proizvodnji električnih autobusa, čime jasno pokazujemo da želimo da ova fabrika ima budućnost", dodaje se u saopštenju.

Period vlasti DS ostaće upamćen po lošim privatizacijama, otpuštanju preko 500.000 radnika, zatvaranju fabrika i lažnim obećanjima, dodaje SNS.

"Odgovorna vlast predvođena SNS je od Beograda napravila grad kranova, grad u kome se gradi i radi, a sve one fabrike i radna mesta koje je Aleksandar Vučić otvorio i pokrenuo vi ne možete ni da nabrojite", piše u saopštenju.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво