Šešelj kritikovao Vladu zbog kašnjenja Predloga budžeta

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kritikovao je Vladu Srbije što poslanici Skupštine Srbije još nisu dobili predlog budžeta za narednu godinu.

Vojislav Šešelj je na konferenciji za novinare podsetio da je Vlada imala rok da do 1. novembra Skupštini uputi Predlog budžeta i da verovatno pokušava da tamo budžet prođe na brzinu, bez ozbiljnije rasprave.

"Očigledno je da Vlada ostavlja vrlo malo vremena da raspravljamo o budžetu", rekao je predsednik Srpske radikalne stranke .

Prema njegovim rečima, poslanici SRS se temeljno spremaju za raspravu o budžetu i neće dozvoliti da to "prođe tek tako". Šešelj je ocenio i da nema potreba da se o budžetu raspravlja na brzinu.

"Potrebno nam je najmanje sedam do 10 dana da se pripremimo za raspravu o budžetu", rekao je lider radikala.

Povodom međunarodnog naloga Haškog tribunala za hapšenje troje članova SRS, Šešelj je rekao da je svojim saradnicima stavio do znanja da ne napuštaju Srbiju da ne bi bili uhapšeni i isporučeni u Hag.

Šešelj je rekao i da je za SRS "priča sa Hagom završena" i da je Viši sud u Beogradu doneo konačnu odluku da nema osnova za izručenje troje pripadnika SRS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара