DS: Zašto Vučić nije ranije posećivao Vojvodinu?

Pokrajinski odbor Demokratske stranke upitao je premijera Srbije Aleksandra Vučića zašto nije dolazio u posetu Pokrajinskoj Vladi i Skupštini Vojvodine u poslednje četiri godine, kada su, kako je ocenjeno, ostvarivani najbolji rezultati u svim oblastima u Srbiji.

Vučić je posetio fabriku "Delfaj automotiv" u Novom Sadu zajedno sa pokrajinskim i gradskim funkcionerima.

DS je u komentaru na ovu posetu naveo da je činjenica da Vučić posećuje institucije Vojvodine "svakih nekoliko nedelja i da su to normalne i poželjne aktivnosti", ali da je to trebao da radi i pre.

"Bez obzira što je Vojvodina u prethodne četiri godine ostvarivala najbolje rezultate u svim oblastima, činjenica da je njena Vlada bila omalovažavana i ignorisana od strane Aleksandra Vučića i Vlade na čijem je čelu, otvara brojna pitanja. Najvažnije od njih je da li Vučić podržava Vojvodinu ili samo politički upodobljenu Vojvodinu", ocenio je Pokrajinski DS.

Po mišljenju DS, "iznenadna briga za Pokrajinu" i Vučićevo izbegavanje da odgovori na pitanje zašto je četiri godine odbijao pozive pokrajinske Vlade, pokazuju da je "u pitanju isključivo ljubav prema Vojvodini po njegovom ukusu".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво