Skot: Odnosi Srbije i SAD korektni, bez odgovora Vulinu

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je da ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra Vučića počeli još u izbornoj noći kada je navodno razgovarao sa opozicijom, kao i da bi se trebalo usredsrediti na činjenice.

“Video sam tu izjavu Vulina i jednostavno nemam reči kako da odgovorim na to, rekao je Kajl Skot novinarima.

"Mislim da su previše bile izjave i bolje bi mi bilo da se malo više usredsredimo na činjenice u našim odnosima, a naši odnosi su dobri i u usponu, oni su korektni"”, rekao je Skot na otvaranju Sajma zelene gradnje u Belekspo centru.

Skot je na sajmu, koji je otvorio zajedno sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre Zoranom Mihajlović, rekao da je to dobar primer da SAD idu napred u odnosima sa Srbijom.

“Naš cilj je isti kao i cilj Vlade Srbije, a to je brži rast i integracija Srbije u EU”, naglasio je Skot.

Број коментара 59

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво